MONITORUL OFICIAL LOCAL SERVICII ONLINE SESIZARI ONLINE PLATI ONLINE - IMPOZITE SI TAXEL PLATI ONLINE - AMENZI FORMULARE ONLINE PROGRAMARI AUDIENTE

MESAJ PRIMARhttps://sgg.gov.ro/new/guvernare-transparenta-deschisa-si-participativa-standardizare-armonizare-dialog-imbunatatit-cod-sipoca-35/Érendréd község polgármestere minőségemben, valamint egész közösségünk, a helyi közigazgatás és a Polgármesteri hivatal munkatársai nevében, egy őszinte «Isten  hozott» mindenkinek, aki ellátogat erre e honlapra!

Célul tűztük ki, hogy ezen az úton is segítsük községünk polgárait. Olyan tájékoztatással, amely biztosítja számukra a helyi közigazgatás gyakorlásában és annak igazgatásában keletkezett információkhoz való hozzájutás jogát. Ugyanakkor arra törekszünk, hogy állandó nyitott ablak legyünk mindazok számára, akik községünket és bennünket megismerni szándékoznak.

A helybeliek nevében megköszönöm a bel- és külföldi látogatók által tanúsított érdeklődést, akik minél többet szerettek volna megtudni rólunk, valószínűleg arra is gondolva, hogy üzleti lehetőségeket fedeznek fel itt nálunk. Reméljük, hogy a kapott információk az irányba ösztönzik Önöket, hogy fektessenek be községünkben. Felelősséggel biztosítjuk Önöket, hogy egy nyílt, és átlátható közigazgatás működik nálunk.

A kapott információk alapján bizonyos, hogy legalább egy, olyan figyelem felkeltő dolgot találtak, amely arra ösztönzi Önöket, hogy ismerjék meg tájaink szépségeit, az itt élő, barátságos vendégszerető embereket, és egy befogadó község varázsát.

HELYISMERTETŐ

Andrid község területén található, a nyugati része az országnak annak alegységei: Sima Sima Careiului Ier. Plain Careiului, amely mintegy 60%-át a falvak Andrid, Drindesti és Irina által felvetett 3-10 m vezeték elkülönítésének Sima Ier.